Mina böcker

Roslunden BK


Rätt i mål
I säsongens sista match ska Roslunden BK möta laget IF Vargarna. Adam inser att de måste göra allt för att vinna över dem. Och för att vinna behöver de en riktigt bra målvakt. Kanske kan Wilmer tänka sig att bli målvakt? Han har ju varit det förut. 
Men Wilmer vill inte alls bli lagets målvakt. Det är bara det att det är så svårt att säga nej, när alla runt omkring vill att man säger ja. 

En bok om fotboll, vänskap, att våga säga nej, men också om den första spirande kärleken.

Roslunden BK

För lagets bästa


Nominerad till Barnens romanpris i Karlstad

Adam och Ilyas spelar i Roslunden BK.


Adam ska bli fotbollsstjärna när han blir stor, precis som Messi och Ronaldo. Han är lagets bästa spelare och blir alltid arg om någon gör ett misstag.


Ilyas vill helst inte spela fotboll alls. Adam och hans kompisar är alltid taskiga mot honom om han råkar missa bollen. Men det är pappas dröm att Ilyas ska bli fotbollsspelare.
Men vad händer när laget får en ny tränare. En tränare som dessutom har varit fotbollsproffs. Hon borde väl ändå bara gilla de duktiga spelarna? Eller kommer det att bli helt annorlunda nu för spelarna i Roslunden BK?

Julia och Chamir

Drömmen om Chamir

Vilken hästintresserad har inte drömt om en egen häst? Precis så är det för Julia. Hon drömmer om att Chamir på ridskolan ska bli bara hennes.

Chamir och sommarpokalen

En bok om hästar,käpphästar, vänskap, intriger, svek och försoning.

Det brinner, Chamir

En spännande bok för alla som älskar hästar men även för alla som är intresserade av miljö och klimat.


Faktaböcker

Får mormor komma hit? En bok om migrationsrätt

Får mormor komma hit? - En bok om migrationsrätt är en berättelse om en pojke som längtar efter sin mormor, men också en faktabok om migrationsrätt. 


Kontakta Angelica vid önskan om köp.

Fakta om käpphästar

I den här boken finns tips om hur du skapar en enkel käpphäst, bygger ett stall, tränar på olika sätt och hittar andra som älskar käpphästar.

Fakta om  kaninhoppning

I den här boken finns kul fakta om kaninhoppning och många bra tips till dem som vill lära sig mer om sporten.

Anton och Teitur

Nominerad till Sveriges författarförbunds detbutantpris Slangbellan för bästa debut 2017: 


"Angelica Öhrns Anton och Teitur är en vacker och driven uppväxtskildring, och en hästbok som både är trogen sin genre och uppfriskande oförutsägbar. Närheten mellan pojken och hans häst i en vuxenvärld som sviker är fint framskriven."